It´s raining man... Hallelujah!



Körde PT med Jörgen idag. Regnet hängde i luften under morgonen och ju närmre träningspasset vi kom desto mer regnade. När vi väl hade börjat var det Mighty-ösregn. Fantastiskt! Vad gör man inte för att ha Annelundsparken för sig själv. Bra puls. Var lite sliten sedan gårdagens tre träningspass men det gick fint eftersom Jörgen var på ett strålande humör.

Insåg också hur fantastiskt gott Annelundsparken luktar när det regnar. Regn tar verkligen fram en helt annan doftflora. Härligt.

Var väldigt blöt efteråt men det gjorde bara att en varm dusch satt ännu skönare.

Jörgen var på sitt bästa humör idag också så vi hade ett kul pass.


PS Jag har Loopia som webbhotell...
http://blogg.loopia.se/2011/06/15/ar-din-blogg-vard-en-ipod/



Minnen för livet


Hour of Power, Kunskapsdagarna, Stockholm. Det här var en underbar timma i mitt liv.

En kompis ringde till mig idag och vi snackade en stund. Vi kom in på det här med att föreläsa och jag fick frågan om jag kommer ihåg alla föreläsningar jag gjort. Jag tyckte det var en spännande fråga. Hade faktiskt inte funderat över det tidigare. När vi lagt på gick jag därför in och kollade mina uppdragsgivare en efter en för att se om något minne dök upp. Det blev en härlig resa kan jag berätta. Trots att jag kommer allt närmre 300 föreläsningar visade det sig att jag minns dem alla. Detaljer som vilken konferensanläggning, ungefär hur många det var i publiken, hur det kändes i mig och om jag fått bra feedback i utvärderingarna. Allt satt där. Kändes väldigt coolt faktiskt.


Tommy Byggare in action. En innerlig föreläsning. Jag hade så ont i foten när jag körde den här föreläsningen att jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst. Genomförde den ändå, fick underbar respons och jag var grymt stolt efteråt.

Skulle gissa att det är lättare för hjärnan att komma ihåg eftersom:

1) Varje föreläsning är unik i sin natur. (Unikt = lättare för hjärnan att komma ihåg.)
2) Jag är i ett topptillstånd när jag kör föreläsningen. (Hjärnan fungerar och kommer ihåg som mest i ett topptillstånd.)
3) Stävar efter högsta möjliga närvaro och engagemang när jag föreläser. (Två bra egenskaper när man skall lära sig saker.)


Fakulteten på skolorna i Motala. Första föreläsningen 2011 och ett nytt kapitel i mitt liv. I år har jag fått förmånen att träffa ett betyande antal stora grupper. Det känns verkligen att jag är på rätt väg.

Lurade lite på om jag hade någon topplista med föreläsningar men det är svårt. Alla möten har sin tjusning och sina pluspoäng. Har i alla fall kryddat med några av de som på senaste tiden inneburit något litet extra för mig.


Coachdagen i Falköping. Enligt mig är det här mitt livs bästa föreläsning. Kan inte förklara varför men jag fick en hel del sakar som jag arbetat med att fungera särskilt bra just den dagen. Det blev helt klart en föreläsning som utgjorde nästa steg för mig.

Nu börjar ni säkert ledsna på mina egotankar här så jag loggar ut nu. :)

Tusen tack till alla er som läser min blogg. U rock! :)







Flytt, flytt, flytt!

Idag kom Kinnarps med möbler till mitt nya kontor. Skall bli skönt att komma på plats i mitt himmelska kontor. :)
Imorgon skall allt vara färdigt!

Äntligen bra i foten!

Fick tillbaka en jobbig värk i foten för en tio dagar sedan. Idag var det dag för träning och foten höll. Har funderat en hel del vad det var som satte igång det hela den här gången. Det känns verkligen som om jag gör väldigt mycket rätt just nu. I alla fall känns det skönt att det är över för den här gången.


RSS 2.0