Dag 3 - New life 101



Fick ett mail av en gammal vän som undrade hur man kan cykla mitt i natten. Svaret är att man sätter tre lampor i fram. Två av lamporna avger 80 watt vilket är extremt mycket för att vara cykel lampor. I bak har jag två backbeams som gör att man syns bra. Dessutom har jag alltid reflexväst på mig. I övrigt är det som att cykla på dagen. Lyckades få till två pass idag med. Ett cykelpass och ett styrketräningspass.

Något som verkligen fashinerar mig är hur snabbt kroppen ställer in sig på en ny träningsnivå. Igår var jag tung i kroppen av dagens första utmaxning och idag kändes det som om jag inte har gjort annat i hela mitt liv. Ett visionärt mål jag har är att få samma kraft och explosivitet som jag hade när jag dansade. I höst siktar jag på att kunna vara med på proffsklasser i dans om jag vill.

Idag blir det en fantastisk dag. Jag fyller år... och har fått världens bästa födelsedagspresent. Har haft enorma problem med inflamation i fötterna de senaste sex åren. För varje år har det blivit värre och ondare. Förra året hoppade jag på kryckor 18 veckor. Det är ungefär lika mycket som tre benbrott. Har varit hos ett femtiotal läkare, experter, fot specialister och alternativa behandlare men ingen har kunnat svara på varför foten beter sig som den gör. När jag därför denna gång fick en utredning på Borås lasarett har jag därför varit hos en uppsjö olika specialinstanser och efter en MR (Magnet röntgen) hittade man källan till problemet. Idag kl 13:30 får jag en behandling för den ena foten som enligt läkaren i vanliga fall leder till att problemen aldrig mer kommer tillbaka. Det låter nästan för bra för att vara sant! Bättre födelsedagspresent kan man inte få!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0