Perfekt träningsväder idag.

Kan konstatera att jag lyckats träna tre timmar idag med. Det var inte planerat så men ibland blir det helt annorlunda än man tänkt sig. Vädret var den viktiga orsaken.

Började med en härlig cykeltur. Passade på att köra ett konferenssamtal med coacherna i Actionplan samtidigt som jag cyklade. Det fungerade fint för mig. Har inte fått någon feedback på mitt flåsande i luren... ännu... hehe



På lunchen hade solen på allvar titta fram så jag bestämde mig lite spontant för att köra en kort löptur. Återigen gjorde vädret att jag körde 6 kilometer. Det var riktigt jobbigt idag. Skönt att jag hade solen på min sida. Idag var första gången som jag testade att tejpa foten. Fick ett par tips av en längdskidlandslagets fotspecialister. Köpte en tejprulle men har aldrig testat förrän idag. Provade på ena foten för att se om det blev någon skillnad. Efteråt kändes det mycket bättre i den tejpade foten.

Jag har en känsla av att det här blir rekord vecka vad gäller träning. Skönt. Säsongen har inte riktigt kommit igång för mig ännu så jag har bara två föreläsningar den här veckan. Det innebär ett par extra timmar över här och där och dessa skall jag träna har jag tänkt mig.

Nu är det dags för tredje träningspasset. Nice med en cykeltur hem.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0