Dag 35 - New Life 101 Vardagsmotion

Örjan på Onyx har vid ett par tillfällen talat om vikten av vardagsmotion. Det är något av de smartaste sätten att få till spontana träningstillfällen. Exempelvis: Ta trapporna istället för hissen, parkera en bit ifrån där du skall vara för att få en extra promenad, ta cykeln till affären. Min ambition var att på något sätt röra mig fysiskt i minst två timmar idag. Det blev mer än så och det blev i formen vardagsmotion. Vi röjde nämligen ut hela förrådet. Städade ut kubikmeter av bråte. Jag kånkade och bar och slet. Det kändes bra efteråt. Faktum är att det var först när jag kom till sopstationen då jag insåg att jag just att hade "tränat"
Summerar veckan med 10 träningspass plus 3 timmar vardagsmotion. Vikten står dock still sedan föregående veckas mätning. Lite förvånad är jag med tanke på hur bra veckan har förflutit. Har bestämt mig för att inte bry mig om det så mycket. NL101 är i första hand en handlingsplan för att transformera min livsstil och inte ett sätt att gå ner i vikt. (Även om det också är önskvärt.) Vad gäller livsstilsdelen tycker jag verkligen att jag är på rätt väg. Fortsätter jag att leva så här kommer det här med vikten att lösa sig själv på sikt.
Ser med spänning fram emot att hålla träningsmängden uppe nu när min fru är borta i två veckor. Med andra ord går NL101 in i en helt ny fas i och med denna veckan. Det är dags att på allvar förmå mig själv att få in träningen i vardagen. För vältränade personer är det jag skall gå igenom nu en barnlek. De hittar alltid sätt att få in träningen i vardagen oavsett om det finns ungar eller andra utmaningar. Let´s go!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0